RTL-Palvelut OY

KOULUTUS

Sähköalan koulutus Vantaalla

RTL-Palvelut Oy tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia koulutustilaisuuksia ja yrityskohtaista valmennusta turvallisuusasioissa –erityisesti sähköturvallisuutta koskien. Emme myy kortteja vaan pyrimme aidosti ylläpitämään ja nostamaan osallistujien ammatillista osaamista ja parantamaan ymmärrystä turvallisesta työskentelystä. Toki todistus annetusta koulutuksesta annetaan myös korttimuodossa.

Avoimet kurssit pidetään joko Koivuhaassa tai Myyrmäessä kurssin sisällöstä riippuen. Kurssipaikat löytyvät oman navigointinapin takaa ”KOULUTUS -> KOULUTUSPAIKAT”.

Kurssitarjontamme löytyy myös Koulutus.fi -sivustolta. Helpoiten seuraat kurssitarjontaamme liittymällä postituslistallemme tästä linkistä.

Keväällä 2023 keskitymme SFS 6000 muutoksiin ja aiheeseen liittyviä erilaisia kursseja on paljon.

Yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus (SFS 6002) on päivitetty 3. painoksen mukaiseksi, joten kaikki uudet sähköalan ammattilaista helpottavat asiat käydään kurssilla tarkasti läpi.

Muita kursseja ovat ATEX-kurssit, tulityökurssi, hätäEA -kurssit erityisesti sähköalalle (pakollinen SFS 6002 3. painoksen mukaisesti) sekä yleisen sähkötyöturvallisuuden ja hätäEA – kurssin yhdistelmäkurssi yhtenä koulutuspäivänä (7:00-16:00). Yhdistelmäkurssi on mahdollinen, jos molempiin koulutuksiin on osallistuttu aiemmin.

Räjähdysvaarallisten tilojen kurssin yhteydessä käydään läpi standardit SFS-EN 60079-10-1 ja -10-2, SFS-EN 60079-14  ja -17. Kaksipäiväisessä lisäksi osat 19 ja 30-2.

2-päiväinen ATEX – kurssi sisältää edellisten lisäksi sähkösaatot, ex-laitteiden korjaukset ja kirjallisen kokeen. Kokeen läpäisseet saavat osoitukseksi osaamisestaan ATEX-kortin.

Kurssien aiheet ovat pääasiassa standardien sisällön avaamista (SFS 6000, SFS 6001, SFS 6002, SFS-EN 60204-1, SFS-EN 50191 jne.) tai erilaisia mittausharjoituksia (myös lääkintätilat ja konesähköasennukset). Myyrmäessä järjestetään  enintään 1 kV jännitetyökurssit.

Tuotannon turvallisuuden auditointi auttaa välttämään pahimmat karikot työtehtävien jakamisessa ja turvallisuuden valvonnassa. Sähkötöiden ja käytönjohtajien valmennus lisää varmuutta lakisääteisten velvoitteiden hoidossa. Kysy näistä lisää!