KOULUTUS

Sähköalan koulutus Vantaalla

RTL-Palvelut Oy tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia koulutustilaisuuksia ja yrityskohtaista valmennusta turvallisuusasioissa –erityisesti sähköturvallisuutta koskien. Emme myy kortteja vaan pyrimme aidosti ylläpitämään ja nostamaan osallistujien ammatillista osaamista ja parantamaan ymmärrystä turvallisesta työskentelystä. Toki todistus annetusta koulutuksesta annetaan myös korttimuodossa.

Avoimet kurssit pidetään joko Tikkurilassa tai Myyrmäessä kurssin sisällöstä riippuen. Kurssipaikat löytyvät oman navigointinapin takaa ”KOULUTUS -> KOULUTUSPAIKAT”.

Kurssitarjontamme löytyy nyt myös Koulutus.fi -sivustolta.

Keväällä 2018 jatkuvat webinaarikurssit, joihin voit osallistua lähes millä medialla tahansa, kunhan käytössäsi on nettiyhteys, näyttö ja kaiutin. Ensimmäisenä webinaarina käydään läpi vuoden 2017 alussa voimaan saatettua uutta sähköalan säädöspakettia ja SFS 6000 syksyllä 2017 muuttuneita kohtia.

Yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus (SFS 6002) on päivitetty 3. painoksen mukaiseksi, joten kaikki uudet sähköalan ammattilaista helpottavat asiat käydään kurssilla tarkasti läpi. Heti, kun SFS 6002 on käännetty englanniksi (kevät 2016), palvelen myös englanninkielisiä asiakkaitani.

Uutuuksia ovat ATEX-kurssi, tulityökurssi, hätäEAkurssit erityisesti sähköalalle (pakollinen SFS 6002 3. painoksen mukaisesti) sekä yleisen sähkötyöturvallisuuden ja hätäEA – kurssin yhdistelmäkurssi yhtenä koulutuspäivänä (7:00-16:00). Yhdistelmäkurssi on mahdollinen, jos molempiin koulutuksiin on osallistuttu aiemmin.

Räjähdysvaarallisten tilojen kurssin yhteydessä käydään läpi standardit SFS-EN 60079-10-1 ja -10-2, SFS-EN 60079-14 sekä SFS-EN 60079-17.

2-päiväinen ATEX – kurssi sisältää edellisten lisäksi sähkösaatot, ex-laitteiden korjaukset ja kirjallisen kokeen. Kokeen läpäisseet saavat osoitukseksi osaamisestaan ATEX-kortin.

Kurssien aiheet ovat pääasiassa standardien sisällön avaamista (SFS 6000, SFS 6001, SFS 6002, SFS-EN 60204-1, SFS-EN 50191 jne.) tai erilaisia mittausharjoituksia (myös lääkintätilat ja konesähköasennukset). Myyrmäessä järjestetään sekä nämä mittauskurssit että enintään 1 kV jännitetyökurssit.

Tuotannon turvallisuuden auditointi auttaa välttämään pahimmat karikot työtehtävien jakamisessa ja turvallisuuden valvonnassa.Sähkötöiden johtajien valmennus lisää varmuutta lakisääteisten velvoitteiden hoidossa. Kysy näistä lisää!